Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Βενιζέλος κι ο Παπακωνσταντίνου δεν ήξεραν τη λίστα Λαγκάρντ ο Βαξεβάνης την έβγαλε στη φορά στο HOT DOC και τον μηνύουν (Βίντεο)

Άλλη μια απαράδεκτη ενέργεια των ενόχων για την κατάντια της πατρίδας μας είναι η λεγόμενη… «Αυτεπάγγελτη» δίωξη κατά του Κώστα Βαξεβάνη, διότι έβγαλε στον αέρα ένα μέρος από τη βρωμιά του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της σάπιας κάστας των φαγανελίων, μέσα απο το περιοδικό HOT DOC, ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ

Όσοι μέσα στη λίστα αυτή είναι νόμιμοι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν αλλά τα χαμόγια που είναι μέσα τρέμουν, γι αυτό άλλωστε έτρεξαν άρων άρων να κινηθούν εναντίον του σοβαρού αυτού δημοσιογράφου που τους κάθετε στο λαιμό με όσα κατά καιρούς βγάζει στον αέρα.

Από τα πολιτικά κόμματα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση που καταδικάζει την «Αυτεπάγγελτη» δίωξη. Τα υπόλοιπα μούγκα στη στρούγκα!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Δείτε το Βίντεο 

«Η αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη είναι προκλητική και απαράδεκτη. Δυστυχώς η Δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν. Η δίωξη είναι πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού ο οποίος καλείται αυτές τις μέρες να υποστεί τις συνέπειες της πιο σκληρής και ταξικής πολιτικής που έχει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση αλλά και τις συνέπειες της διαχρονικής και συστηματικής φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: