Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άδωνις ο μέγα πατριώτης θα βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Να τον χαίρεστε!!!

Στην γραμμή Σαμαρά αλλά ακόμα πιο σκληροπυρηνική ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό.


Η κόντρα με τον Γιώργο Βαρεμένο στην πρωινή εκπομπή του MEGA έφτασε και σε προσωπικό επίπεδο.

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το ΤΧΣ, οι τράπεζες θα κλείσουν».

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στον κ. Βαρεμένο και είπε ότι αν πέσει η τωρινή κυβέρνηση θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες. «Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;», κατέληξε.

Στα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει παρέμβει κάποια τραπεζική αρχή για τις σχετικές δηλώσεις για να λάβει την απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη ότι η τραπεζική αρχή έπρεπε να παρέμβει όταν ο Τσίπρας είπε ότι θα κρατικοποιήσει το ΤΧΣ.


Είπε συγκεκριμένα ο κ. Βαρεμένος: «Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων. Εγώ δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματος του κ. Γεωργιάδη. Αν υπάρχουν αρχές και τραπεζικές αρχές σε αυτή τη χώρα, αν έμεινε κάτι, τότε θα πρέπει να παρέμβουν». Επίσης είπε πως κάτι αντίστοιχο έκανε και ο κ. Σαμαράς αλλά όχι με τόσο ακραίο τρόπο που το κάνει ο Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: